Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Forskarskolan i Psykiatri

Den akademiska psykiatrin vid Göteborgs och Lunds universitet driver en forskarskola där syftet är att stimulera personer som är intresserade av:

-olika psykiska fenomen och deras samband med   omgivningsfaktorer och biokemi

- att kritiskt utvärdera gamla och pröva nya behandlingsmetoder

-att undersöka sjukdomarnas förekomst och förlopp i epidemiologiska studier och med hjälp av de unika register som finns i Sverige. Målet med forskarskolan skall vara att skapa livskraftiga kliniska forskarmiljöer och vetenskapligt mervärde i psykiatrin. Skolan ska främja rekrytering inom de kliniska forskningsområdena, skapa grund för nätverksbyggande, stimulera mångfald och tvärvetenskap samt öka nationell och internationell samverkan. Mer information Upplägg Forskarskolan (20 hp) börjar under våren 2012 och omfattar 6 block vari metoder inom olika forskningsområden gås igenom med interaktiva pedagogiska tekniker. En seminarieserie där olika ämnesområden behandlas ingår även. Titta på Kursplanen. Vem kan söka? Personer som står i begrepp att påbörja forskarutbildning eller som redan startat, men som ej genomgått halvtidskontroll
 
 

Sidansvarig: Anne Snellman|Sidan uppdaterades: 2012-06-13
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://psykiatricentrum.gu.se/forskarskolan-i-psykiatri/
Utskriftsdatum: 2018-02-22