Aalborg Psychiatric summer school

Nyhet: 2016-06-15

For the 11th time, Aalborg University Hospital arranges a psychiatric summer school. Besides offering relevant courses of a high professional level, the school gathers young clinicians and researchers together with seniors in an international professional and social creation of networks. Some of the best Danish and international teachers are responsible for the courses. The training consists of a mix of presentations and workshops. The limited number of participants accommodates the need for intensive personal training in an interaction between teachers, course faculty and fellow participants.

For more information visit Aalborg Psychiatry summer school

AV: Anne Snellman